Om FairVikar

Et vikarbureau for alle

Nemt og hurtigt

FairVikar er en ny og innovativ webportal, hvor virksomheder og vikarer nemt og hurtigt kan finde hinanden online.

Vi er medlem af Dansk Erhverv, hvilket er din garanti for, at vi følger den overenskomst, som knytter sig til det pågældende job.

Mange vikarer bliver ansat i et fast job i den virksomhed, hvor de har været vikar. Det er vores håb, at ledige kan springe et led eller to over i jobkøen med FairVikar, og at vi samtidig gør rekrutteringsprocessen lettere for virksomhederne.

Det Faglige Hus står bag FairVikar, som ikke mindst skal ses som en ekstra service til a-kassens ledige dagpengemodtagere, der nu får mulighed for at få job af kortere eller længere varighed gennem FairVikar.

Markedets bedste pris

Konceptet er på mange måder det samme, som vi har bygget Det Faglige Hus op omkring – nemlig en enkel og ligetil løsning til markedets bedste pris.

Målet er at skabe det perfekte match mellem vikar og virksomhed.

Ligesom Det Faglige Hus er FairVikar også tværfaglig og landsdækkende. Det betyder, at vi vil tilbyde vikarer inden for alle brancher og i hele landet.  

Vi arbejder aktivt på at udbrede kendskabet til FairVikar hos virk­somheder i hele landet. Målet er, at vi så mange steder som overhovedet muligt, bliver det naturlige førstevalg, når en virksomhed søger vikarer.

Det Faglige Hus går ind i vikarbranchen

Det Faglige Hus har som landets første fagforening og a-kasse etableret et vikarbureau. FairVikar er opbygget som en digital løsning, hvor virksomheder og vikarer selv finder sammen uden fordyrende eller besværlige mellemled.

Det ikke mindst skal ses som en ekstra service til a-kassens ledige dagpengemodtagere, der nu får mulighed for at få job af kortere eller længere varighed gennem FairVikar. 

Publiceret: 29. november 2017

Vikariat førte til fast job som trainee

24-årige Ida Marie Sønder Christensen lavede en profil hos FairVikar som et led i sin jobsøgning. Det gav pote og er endt som ren win-win for både hende og virksomheden Viking Life-Saving Equipment, hvor hun nu har fået et fast job.

Læs mere

 

 

Hvorfor FairVikar?

Åbent når det passer dig

Vores online-portal er åben hele døgnet året rundt.

Søg en vikar og send jobtilbud, når det passer dig.

Du kan håndtere alle processer online, og alt er tilgængeligt fra både fra din computer, tablet og mobil.

Enkel kommunikation

Få direkte kontakt mellem vikar og virksomhed, så du undgår forsinkende mellemled.

Vælg mellem forskellige ansættelsesformer.

Jo længere tid du ønsker at ansætte en vikar, jo billigere bliver det.

Kvalificerede vikarer i hele Danmark

Alle vikarer er nøje udvalgt via en personlig optagelsessamtale.

Med vores online-portal finder du nemt og hurtigt egnede vikarer.

 

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik.

Om cookies